Вибрационната същност на водата

автор При-Родното

Водата! От хилядолетия човечеството се опитва да разгадае нейните тайни. Но едва отскоро се появи една фантастична теория, която може би ще преобърне всичко, което знаем за водата.
Наистина ли водата има памет? Може ли да чувства водата?
Все повече специалисти започват да вярват в силата на водата.
Каква тайна например се крие в тези ледени кристали?

vibracionna_syshtnost_voda1

В научните среди се водят разгорещени спорове. Става дума за въпроса, дали нашият дух наистина може да се свърже с водата. Някои учени смятат, че от научна гледна точка не съществува връзка между водата и мозъка. Но наистина ли е така? Или учените просто не искат да повярват на това, което се потвърждава от множество експерименти. Изглежда водата разполага с определена структура, която ако се използва правилно, може да предизвика уникален ефект, както в медицината, така и в ежедневието ни. Смята се, че „виновен” за това е един загадъчен (тайнствен) елемент, който носи името оргон. Повод за разгорялата се дискусия беше филмът” Какво си мислим, че знаем” (What The Bleep Do We Know ), където японският учен д-р Масару Емото шашна света с неговите невероятни експерименти. Оказва се, че водата наистина има памет. При експериментите сътрудниците на д-р Емото пускат различна музика на отделните водни проби, от класическа музика до хеви метъл, след което пробите се замразяват шоково и се фотографират от специален микроскоп при минус 5 градуса по Целзий. Резултатът е сензационен. Формата на кристалите очевидно се повлиява от музиката. За Масару Емото всичко това доказва, че въздействието на средата оставя трайни следи във водата. Едно сензационно откритие, защото това би означавало, че водните молекули се преподреждат в зависимост от това, на какво въздействие са подложени. Следователно водата е вид записващо устройство, което записва и съхранява всичко, което се случва.

Хуберт Мария Дитрих от лаборатория Лихтматрикс:
„Водата е едно от най-добрите средства за съхраняване на информация. Водата е повече от H2O. Тя може да приема информация от времепространството. Водата никога не забравя нещо!” Това свойство на водата е заложено в хомеопатията. Хомеопатичните медикаменти могат да помогнат на тежко болни пациенти, въпреки че активното вещество е разредено с вода милиарди пъти, така че шансът в разтвора да присъства и една молекула от изходното вещество практически е нулев. Изглежда, че водата по някакъв начин си „спомня” за активното вещество.
Но да се върнем на странните водни кристали на японеца Масару Емото.
Водните кристали, „слушали” хеви метъл, изглеждат така:

vibracionna_syshtnost_voda2

Снимка на водни кристали, „слушали” хеви метъл

Структурата въздейства дисбалансиращо, почти болестотворно.

По подобен начин изглежда под микроскоп и чешмяната вода, която е мъртва. Как можете да я пречистите, вижте тук.

Кристалите на водните проби, подложени на музиката на Моцарт, Бах и Бетовен, придобиват съвсем различни форми и изглеждат прекрасно и хармонично.

vibracionna_syshtnost_voda3

Кристалите на водните проби, подложени на музиката на Моцарт, Бах и Бетовен, придобиват съвсем различни форми и изглеждат прекрасно и хармонично.

Това е явно доказателство, че водата може да съхранява информацията от музиката. Но как става преносът на тази информация?
Всичко във Вселената, включително и водата, комуникира помежду си вибрационно, на принципа на резонанса. Според експертите водата е неутрална. Тя действа като огледало. Има различни видове вибрации (честоти), които въздействат на водата по различен начин.
Вдъхновен от успеха на Емото Йорг Швайцер от Германия разработва забележителна система, чрез която водата може да бъде заредена положително, като две бутилки се закрепват за гърлата една върху друга с помощта на свързващ елемент. Горната бутилка се завърта, водата се завихря и тече от едната бутилка в другата. За подсилване на ефекта върху свързващия елемент са написани думите „ Любов” и „Благодарност”. Когато преминава през него водата приема тези положителни послания в структурата си и после, когато я пием, предава тази информация на клетките ни. И най-важният енергиен източник за тази чудотворна вода е напълно безплатен. Това е Светлината.

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети