Дървените къщи – живот като в приказките

автор При-Родното

Дървените къщи са живи. Можете не само да го видите и помиришете, а и да го усетите. В дървена къща вие живеете в една съвсем различна атмосфера, в която се чувствате защитени и здрави.

Строителството с дърво е многостранно

 В наши дни вече въобще не можем да си представим строителния бранш без дървото. Дървото е носещият елемент в модерните сгради. Въпреки малката си маса дървото е изключително стабилно и в същото време има огромен принос за създаване на здравословен вътрешен климат на помещението. Дървото не само изравнява колебанията във влажността, но и идеално се напасва към тях.

Строителството с дърво е естетично

Строителството с дърво предлага богатство на фасетирани и индивидуално избираеми повърхности, способни да задоволят всеки вкус. Съвременното строителство с дърво предлага къщи както с елегантен модерен дизайн, така и масивни сгради с традиционен изглед. И не на последно място, чрез своите микробиологични свойства, дървото допринася за здравословна и хигиенична среда на обитаване.

Строителството с дърво е ефективно

Строителството с дърво има не само многобройни екологични предимства, но е и икономически издържано. По отношение на икономии откъм време дървото е строителен материал номер едно.

То дава възможност за точно и предварително изработване на елементите и бързото им сглобяване.

 

 [youtube id=“SkOgn6rG2nU“ width=“600″ height=“360″ autoplay=““ api_params=““ class=““]

 

ГАЛЕРИЯ:

 [easymedia-gallery med=“6236″ filter=“1″]

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети