Кайенът е най-ефикасната лечебна билка на земята

автор При-Родното

Кайенът (лют червен пипер, чили) е най-ефикасната лечебна билка на земята и има силни пречистващи свойства, които много подпомагат процеса на детоксикация. Той подобрява кръвообращението и балансира сърдечните функции, като по този начин осигурява достатъчни количества кислород и хранителни вещества за всички тъкани. Освен това той стимулира цялата ендокринна система, активизира перисталтиката и функциите на дебелото черво и снабдява  енергия храносмилателната система.

SONY DSC

Може да не ви се вярва, но лютият червен пипер е един от най-добрите церове при стомашна язва: той я почиства, дезинфекцира и ускорява бързото ѝ зарастване. При това е и силно алкализиращ, което го прави отлична добавка при детоксикция, особено за хора със сърдечни проблеми, стомашни язви и/или лениви храносмилателни системи.

Една или две капсули, приемани веднъж-дваж дневно с чаша топла вода, са ефикасна терапевтична доза за целите на детоксикацията.

Kaienyt_e_nai-efikasnata_lechebna_bilka_na_zemqta

Кайенът е най-ефикасен, когато се приема на празен стомах, но ако искате да облекчите паренето в стомаха, което той предизвиква, можете да го приемате по време на хранене. Друг начин е да изядете с него една ябълка.

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети