Лечебна рецепта със зелени орехи лекува рак

автор При-Родното

Доказано е, че младите, зелени орехи, начукани заедно с черупките, имат мощно антисептично действие заради високото съдържание на йод. В комбинация с карамфил и пелин тинктурата от зелени орехчета с черупките се превръща в естествен враг на всички атипични клетки и помага при лечение на рак във всичките му разновидности и стадии. Използва се и за противопаразитно лечение.

За целта се подбират зелени, млади орехи. Лечебните свойства се проявяват само когато кората е зелена. Обикновено се берат началото или средата на юни. Трябва да са толкова твърди, че да се режат лесно с нож.

 

lechebna_recepta_sys_zeleni_orehi_lekuva_rak2

 

Ето как да си приготвите лечебната рецепта:

Напълнете догоре керамичен или емайлиран (неметален) съд с вместимост от 5 л със зелени орехи с черупките. Добавете етилов алкохол, колкото да се покрият орехчетата. Добавете и 1/2 с.л. витамин С на прах. Покрийте съда с фолио. Оставете да престои така 3 дни. Прецедете сместа, сипете в стерилни стъклени съдове догоре, за да не влиза въздух и затворете съдовете добре.

Отделно пригответе прах от внимателно подбран, изсушен и стрит в хаванче пелин. Необходимо е съвсем малко количество. Съхранявайте стритата билка в стъклен съд с вакуумен похлупак. Карамфилът също се стрива и се съхранява в стъклен съд.

От тинктурата от зелени орехи сутрин пийте по 1. ч.л., разтворена в половин чаша вода. Ако сте над 70 кг, пийте по 2 ч.л., а ако сте над 90 кг – по 3.

За тежко болни дозата може да се удвоява и се пие до пълно излекуване. Вечер вземайте по 2 ч.л. пелин на прах преди вечеря в продължение на 14 дни. След това се пие по 1 ч.л всеки ден.

Карамфила приемайте по 1 ч.л. 3 пъти дневно преди основните хранения. След 10-тия ден приемайте по 1 ч.л. само преди вечеря.

Рецептата е извeстна и под името „тройчатка.“

Коментирайте

Търсене за

Популярни етикети

Търсене за

Популярни етикети